3C's forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

頂....我部暴龍機呀!!!

4 posters

向下

頂....我部暴龍機呀!!! Empty 頂....我部暴龍機呀!!!

發表  有耳的棺材 周四 9月 18, 2008 8:05 pm

話說前幾日約左小明決戰暴龍機,但係今日俾阿媽攞走左話要玩俄羅斯方塊,我好驚我隻亞古獸俾阿媽既俄羅斯方塊撞死呀!!!點算好???
有冇人send d木馬黎我部暴龍機到,我隻亞古獸最多同俄羅斯方塊同歸於盡!!!! clown
有耳的棺材
有耳的棺材
管理員
管理員

文章數 : 147
注冊日期 : 2008-09-02

回頂端 向下

頂....我部暴龍機呀!!! Empty 回復: 頂....我部暴龍機呀!!!

發表  我入黎乞膠~你吹咩 周四 9月 18, 2008 9:38 pm

唉...又有人發癲............
我入黎乞膠~你吹咩
我入黎乞膠~你吹咩
打雜大師
打雜大師

文章數 : 96
注冊日期 : 2008-09-05

回頂端 向下

頂....我部暴龍機呀!!! Empty 回復: 頂....我部暴龍機呀!!!

發表  里=] 周四 9月 18, 2008 10:29 pm

命運的旋律 寫到:話說前幾日約左小明決戰暴龍機,但係今日俾阿媽攞走左話要玩俄羅斯方塊,我好驚我隻亞古獸俾阿媽既俄羅斯方塊撞死呀!!!點算好???
有冇人send d木馬黎我部暴龍機到,我隻亞古獸最多同俄羅斯方塊同歸於盡!!!! clown
頂....我部暴龍機呀!!! Liusolve5days

里=]
打雜大師
打雜大師

文章數 : 51
注冊日期 : 2008-09-17

回頂端 向下

發表  有耳的棺材 周四 9月 18, 2008 10:56 pm

好野!!!我隻亞古獸進化做暴龍獸lu~一野燒哂我阿媽果d俄羅斯方塊,我聽日同小明決戰暴龍機lu~~輸左要切!!!小明切硬...哈哈!!! albino
有耳的棺材
有耳的棺材
管理員
管理員

回頂端 向下

發表  里=] 周四 9月 18, 2008 11:07 pm

命運的旋律 寫到:好野!!!我隻亞古獸進化做暴龍獸lu~一野燒哂我阿媽果d俄羅斯方塊,我聽日同小明決戰暴龍機lu~~輸左要切!!!小明切硬...哈哈!!! albino
頂....我部暴龍機呀!!! Liucut

里=]
打雜大師
打雜大師

文章數 : 51
注冊日期 : 2008-09-17

回頂端 向下

發表  YueN 周三 9月 24, 2008 12:51 pm

頂....我部暴龍機呀!!! 2lka6x2
YueN
YueN
打雜大師
打雜大師

文章數 : 62
注冊日期 : 2008-09-03

回頂端 向下

發表  YueN 周一 10月 06, 2008 9:52 pm

頂....我部暴龍機呀!!! R9nc5z
頂....我部暴龍機呀!!! Xc6usp
頂....我部暴龍機呀!!! 1zokcq1
YueN
YueN
打雜大師
打雜大師

文章數 : 62
注冊日期 : 2008-09-03

回頂端 向下

發表  有耳的棺材 周二 10月 07, 2008 11:24 pm

正呀呢篇文
i diu le lo mo chow hi
u want do what seven??
if you want 1on1 ,u come
i fight,u,u know??
my power powerful
KO you,you sun of bitch
有耳的棺材
有耳的棺材
管理員
管理員

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章