3C's forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[魔戒撚]我懷疑我係哈比人((考緊試唔溫書都上黎派膠,你話我幾好人))

2 posters

向下

[魔戒撚]我懷疑我係哈比人((考緊試唔溫書都上黎派膠,你話我幾好人)) Empty [魔戒撚]我懷疑我係哈比人((考緊試唔溫書都上黎派膠,你話我幾好人))

發表  有耳的棺材 周一 11月 24, 2008 12:57 pm

我懷疑我係哈比人
話說前幾個月我買左隻魔戒
因為我見到裡面有d字,寫住周xx
買完之後俾我遇到一個好高既人類
仲叫我唔好將d貴重野顯露出黎
跟住俾我見到一個矮人係度推緊紙皮
佢話要送去佢表哥度賣喎
同矮人告別後,見到罕有既精靈
點解我認得到,因為佢拎住把弓
本來想叫佢join埋,佢就話要參加運動會
隔幾日我就約左佢地遠征沙田
點知俾我地撞到十幾隻戒靈
好彩走得甩
後黎同佢地失散左,我決定要毀滅隻魔戒
俾我遇到一隻乞緊錢既咕嚕話可以帶我去目的地
不過佢話呢度無末日火山
唔知末日屎坑得唔得呢 Question
有耳的棺材
有耳的棺材
管理員
管理員

文章數 : 147
注冊日期 : 2008-09-02

回頂端 向下

[魔戒撚]我懷疑我係哈比人((考緊試唔溫書都上黎派膠,你話我幾好人)) Empty 回復: [魔戒撚]我懷疑我係哈比人((考緊試唔溫書都上黎派膠,你話我幾好人))

發表  有耳的棺材 周一 11月 24, 2008 6:59 pm

嘩頂...成100個觀看冇一個留言???你地班友吖...
有耳的棺材
有耳的棺材
管理員
管理員

回頂端 向下

[魔戒撚]我懷疑我係哈比人((考緊試唔溫書都上黎派膠,你話我幾好人)) Empty 回復: [魔戒撚]我懷疑我係哈比人((考緊試唔溫書都上黎派膠,你話我幾好人))

發表  Man Chan 周一 11月 24, 2008 9:25 pm

我有呀.on9仔
Man Chan
Man Chan
新生上路
新生上路

文章數 : 33
注冊日期 : 2008-09-04
年齡 : 29

回頂端 向下

發表  有耳的棺材 周一 11月 24, 2008 10:25 pm

算你個MAN春似番個人
有耳的棺材
有耳的棺材
管理員
管理員

回頂端 向下

發表  Man Chan 周五 11月 28, 2008 9:56 pm

kukuku
Man Chan
Man Chan
新生上路
新生上路

文章數 : 33
注冊日期 : 2008-09-04
年齡 : 29

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章