3C's forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

一代香港米王大破3D marks世界紀錄

4 posters

向下

一代香港米王大破3D marks世界紀錄 Empty 一代香港米王大破3D marks世界紀錄

發表  有耳的棺材 周二 10月 28, 2008 9:07 pm

轉貼自hk discuss
一代香港米王大破3D marks世界紀錄 SNC10189A

3張9800GTX+GTX280...睇到我O哂咀
一代香港米王大破3D marks世界紀錄 SNC10164a
一代香港米王大破3D marks世界紀錄 SNC10177a
破埋世績,再度O咀
一代香港米王大破3D marks世界紀錄 27-20-2008b1a1
有耳的棺材
有耳的棺材
管理員
管理員

文章數 : 147
注冊日期 : 2008-09-02

回頂端 向下

一代香港米王大破3D marks世界紀錄 Empty 回復: 一代香港米王大破3D marks世界紀錄

發表  里=] 周三 10月 29, 2008 8:33 pm

係咪要回覆下你- -?

里=]
打雜大師
打雜大師

文章數 : 51
注冊日期 : 2008-09-17

回頂端 向下

一代香港米王大破3D marks世界紀錄 Empty 回復: 一代香港米王大破3D marks世界紀錄

發表  因住我屌尻柒你~~ 周三 10月 29, 2008 8:36 pm

水泠?!
fk clown clown clown clown clown clown clown
因住我屌尻柒你~~
因住我屌尻柒你~~
新生上路
新生上路

文章數 : 16

回頂端 向下

發表  有耳的棺材 周三 10月 29, 2008 8:37 pm

你想啦....唔回都冇所謂,我驚嘆於佢既財力,淨係呢6張display card都要成1萬幾蚊
有耳的棺材
有耳的棺材
管理員
管理員

回頂端 向下

發表  有耳的棺材 周三 10月 29, 2008 8:38 pm

淨係呢套水泠都3千蚊,唔計3個顯示卡水泠頭 clown
有耳的棺材
有耳的棺材
管理員
管理員

回頂端 向下

發表  有耳的棺材 周三 10月 29, 2008 8:39 pm

仲要790i ultra+DDR3 1600 1GX2+1100W牛 clown
有耳的棺材
有耳的棺材
管理員
管理員

回頂端 向下

發表  我入黎乞膠~你吹咩 周三 11月 05, 2008 10:59 pm

好明顯呢d人大多數係毒忍
我入黎乞膠~你吹咩
我入黎乞膠~你吹咩
打雜大師
打雜大師

文章數 : 96
注冊日期 : 2008-09-05

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章