3C's forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

正野!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 posters

向下

正野!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Empty 正野!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

發表  因住我屌尻柒你~~ 周一 10月 20, 2008 11:29 pm

正野!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vietnam

意密
因住我屌尻柒你~~
因住我屌尻柒你~~
新生上路
新生上路

文章數 : 16
注冊日期 : 2008-09-02

回頂端 向下

正野!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Empty 回復: 正野!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

發表  有耳的棺材 周一 10月 20, 2008 11:35 pm

屌你....都冇寫年齡,佢是但去幼稚園執件處女俾你,咁就冇左廿萬,點算先??
有耳的棺材
有耳的棺材
管理員
管理員

文章數 : 147

回頂端 向下

正野!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Empty 回復: 正野!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

發表  因住我屌尻柒你~~ 周二 10月 21, 2008 5:52 pm

on9 clown

幼稚園個d 點撚娶呀
因住我屌尻柒你~~
因住我屌尻柒你~~
新生上路
新生上路

回頂端 向下

發表  有耳的棺材 周二 10月 21, 2008 7:09 pm

熱愛中國共產黨,中國萬歲萬歲萬萬歲,中國共產黨很偉大,共產主義精神永世長存;中國政權千秋萬世,共產主義救地球,
打倒國民匪,打倒日本!共產主義萬歲,毛澤東萬歲,熱愛共產主義祖國!
中國共產黨帶領中國人民走向繁榮的社會!共產主義,統一中國!天下為公,五權分立,毛澤東最大,我們是毛主席的兒女!
中華人民共和國,千秋萬世,直到永遠!來吧,同志們,跟我一起向毛主席致敬!

做手術修補處女膜唔撚得? clown
有耳的棺材
有耳的棺材
管理員
管理員

回頂端 向下

發表  因住我屌尻柒你~~ 周二 10月 21, 2008 8:53 pm

做手術修補處女膜唔撚洗錢呀on9柒..
因住我屌尻柒你~~
因住我屌尻柒你~~
新生上路
新生上路

回頂端 向下

發表  有耳的棺材 周二 10月 21, 2008 8:59 pm

幾皮野渣麻,賺你廿萬,邊個抵d呀你老母
有耳的棺材
有耳的棺材
管理員
管理員

回頂端 向下

發表  因住我屌尻柒你~~ 周二 10月 21, 2008 10:17 pm

係街到捉番幾個仲快...冇你咁on99
因住我屌尻柒你~~
因住我屌尻柒你~~
新生上路
新生上路

回頂端 向下

發表  有耳的棺材 周二 10月 21, 2008 11:18 pm

你咪通街捉番幾個囉...10個都唔知有冇3,4個係處
有耳的棺材
有耳的棺材
管理員
管理員

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章